Manadu zabrinuta za učešće na Igrama u Londonu

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manadu zabrinuta za učešće na Igrama u Londonu

Bivša olimpijska šampionka u plivanju Francuskinja Lori Manadu mogla bi da propusti Igre u Londonu, jer joj preti suspenzija zbog izbegavanja doping kontrole.

Manadu je uspela da se kvalifikuje na Olimpijske igre u Londonu u disciplinama 100 i 200 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << leđno.

"Propustila sam dva testa u septembru, jednom nisam dobila pravo vreme, a drugi put sam bila u restoranu. To znači da ću biti suspendovana ukoliko propustim narednu kontrolu", rekla je Manadu.

Prema pravilima Svetske anti doping agencije, sportista koji izbegne tri testiranja u roku od 18 meseci biće suspendovan zbog kršenja pravila.

Istu sudbinu doživela je 2006. britanska atletičarka i olimpijski šampion na 400 metara Kristin Ohurugu, koja godinu dana nije mogla da se takmiči.

Manadu je osvojila zlato na 400 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Atini, a povukla se 2009, godinu dana posle slabih izdanja na Igrama u Pekingu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manadu strepi za nastup u Londonu

Izvor: B92, 26.Mar.2012

Bivša olimpijska šampionka u plivanju Francuskinja Lori Manadu mogla bi da propusti Igre u Londonu, jer joj preti suspenzija zbog izbegavanja doping kontrole...Manadu je uspela da se kvalifikuje na Olimpijske igre u Londonu u disciplinama 100 i 200 metara leđno..."Propustila sam dva testa u septembru,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.