Magla prouzrokovala odlaganje letova i usporila vožnju

Izvor: Press, 02.Nov.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla prouzrokovala odlaganje letova i usporila vožnju

Slaba vidljivost prouzrokovana gustom maglom već drugi dan odlaže letove u Velikoj Britaniji i ometa kontrolu letenja.
             Aerodrom Hitrou je naveo da je oko 45 letova otkazano, a maglom su pogođeni i London siti, Mančester, Lids Bredford, Glazgov, Belfast i Kardif, prenosi BiBiSi. Meteorološka služba je izdala žuto upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Englesku i Vels zbog magle koja će usporiti saobraćaj. U Evropi su maglom ugroženi i aerodromi u Briselu, Frankfurtu, Hamburgu, Amsterdanu i De Gol u Parizu. Magla ometa i kontrolu letenja, što je dovelo do kašnjenja i otkazivanja letova, pa se putnicima savetuje da provere stanje pre nego što se upute ka aerodromu. Porparol Hitroua je rekao da neće biti dodatnih službenika na aerodromu koji će pružati pomoć putnicima koji imaju probleme. Vozačima na putevima kroz Englesku se takođe savetuje maksimalna opreznost zbog slabe vidljivosti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAGLA DVA DANA STOPIRA AVIONE: U Londonu otkazano 45 letova

Izvor: Kurir, 02.Nov.2015

U Evropi su maglom ugroženi aerodromi u Briselu, Frankfurtu, Hamburgu, Amsterdanu i De Gol u Parizu...LONDON - Slaba vidljivost prouzrokovana gustom maglom već drugi dan odlaže letove u Velikoj Britaniji i ometa kontrolu letenja. Aerodrom Hitrou je naveo da je oko 45 letova otkazano, a maglom su pogođeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.