Madam Karamela je “perverzna u srcu”: Otvorila je hotel za ljubitelje S&M (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Apr.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madam Karamela je “perverzna u srcu”: Otvorila je hotel za ljubitelje S&M (FOTO)

Madam Karamela se prvi put upustila u svet seksualnih fetiša, sado-mazo, vezivanje i bičevanje, kada je imala 24 godine.

- Upoznala sam divnog muškarca koji mi je otvorio oči i vrata duše - priča ona.

Kad je postala domino dama, odlučila je da iskombinuje pet godina iskustva u vođenju luksuznog hotela sa ljubavlju prema fetišima.

- Ja sam perverzna u srcu - kaže.

Otvorila je hotel u istočnom delu Londona, prepunom bankara, ali i hipstera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pre 4 godine. Od tada ugostila je ljude iz skoro svih ćoškova kugle zemaljske, od Rusije, Bliskog istoka do kontinentalne Evrope. Većina njenih gostiju dolazi u parovima, osim "ako ona nije domaćica nekom privatnom okupljanju prijatelja".

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Svaka želja, bar ona legalna, je uslišena. Početnici mogu da počnu sa mekim bičevima i maskama za lice.

Konopci, bičevi i slične "potrepštine" uračunati su u cenu sobe, koja počinje od 450 funti za dve noći tokom vikenda. Nešto od "opreme" može da se dobije tek uz specijalan zahtev i dodatnih 20 funti iznajmljivanja. Tu spadaju vreće za telo na naduvavanje, vakuum krevet - gde osoba puzi unutar PVC odela prikačenog za dušek i jedino se vide usta - kao i elektronski stimulatori koji se kače na delove tela.

- Oprema u mojoj tamnici odslikava moju ličnost i vrstu igre u kojoj uživam. Ipak, imam kolekciju koja može da zadovolji sve ukuse.

PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo

Ali, osim perverzne opreme, njena Tamnica u Hokstonu posluje kao bilo koji drugi hotel.

Sada se bliži 40. godini i nedavno je "okačila" svoje PVC čarape i loptu za usta i prestala da bude domina. Sada se, kaže, usredsredila na hotel i na treniranje nove generacije domino dama.

(Telegraf,rs / Izvor: independent.co.uk)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.