MONSTRUM HIMLER SVIREPO UBIJAO I SLAO RAZGLEDNICE MAMICI

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM HIMLER SVIREPO UBIJAO I SLAO RAZGLEDNICE MAMICI

LONDON - Prvi čovek Gestapoa i jedan od najvećih nacističkih monstruma Hajnrih Himler bio je za svoju majku dobro dete, a to je potvrđivao tako što joj je sa ratnih pohoda u toku Drugog svetskog rata slao razglednice u kojima joj se nežno obraćao sa "mamice".

Zločinac odgovoran za smrt i mučenje miliona ljudi "mamici" Ani je u proleće 1940. iz Pariza poslao razglednicu na kojoj je bilo napisano: "Najdraža majčice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šaljem ti tople pozdrave iz Pariza. Nadam se da si dobro. Tvoj Hajnrih".

Karta iz Pariza nije bila jedina pa je tako esesovac mami poslao i razglednicu iz Rima na kojoj je bila fotografija fašističkog diktatora, objavio je britanski tabloid Dejli mejl.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.