MILOJKO PANTIĆ PITAO AMERIČKU ATLETIČARKU DA LI SPAVA MIRNO: Uputila mu je brutalan odgovor, a evo kako je reagovala Ivana Španović

Izvor: Press, 14.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO PANTIĆ PITAO AMERIČKU ATLETIČARKU DA LI SPAVA MIRNO: Uputila mu je brutalan odgovor, a evo kako je reagovala Ivana Španović

Posle kontroverznog takmičenja u Londonu, Amerikanka Britni Ris je postala svetska prvakinja u skoku u dalj.
Foto:
Veliki broj ljubitelja atletike, naročito iz Srbije, pisao je Risovoj na društvenim mrežama, a ona je, posle skoka od 7.02 i nepriznavanja sudija da je poslednji šesti skok Ivane Španović bio duži, na Instagramu brisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << komentare.

- Zašto brišeš komentare koji ti ne odgovaraju? Znamo da je Ivana bila najbolja. Sve najbolje iz Srbije, zemlje fer sportista - bio je jedan od komentara.
Među onima koji su se obratili Risovoj bio je i poznati sportski komentator Milojko Pantić. Upitao ju je na srpskom i engleskom da li može mirno da spava kad zna da je najbolji skok ipak izvela Ivana Španović, a ona je čak odgovorila:
- Ljudi, zbog vas ona izgleda kao neko ko zna da gubi... Takve stvari se uvek dešavaju. Prebolite to i ostavite me na miru!!!
Njen odgovor su podržale i Ivana Španović i Tijana Bartoleta, osvajačica bronzane medalje.
Podsetimo da je srebrnu medalju osvojila Ruskinja Darija Klišina rezulatom 7.00, dok je bronza pripala Bartoleti skokom od 6.97.
Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji, a ne piše @IvanaSpaNOv1c Spavaš li mirno Brittney Reese? Are you sleep in peace @DaLJBeast
— Milojko Pantić (@PanticMilojko) August 14, 2017

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šou na Tviteru - Milojko Pantić vs Britni Ris! Reagovale i Španović i Bartoleta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017

Ne stišava se bura posle skandaloznog epiloga u finalu skoka udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu...Sve je dobilo novu dimenziju posle direktnog obraćanja Milojka Pantića zvaničnoj šampionki sveta, Amerikanki Britni Ris...On je na Tviteru napisao:..''Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.