MILJKOVIĆ: KO PREŽIVI POSTAĆE HEROJ

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJKOVIĆ: KO PREŽIVI POSTAĆE HEROJ

Daleko je London. Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da je nekada lakše igrati za medalju nego plasirati se u London. Reprezentacija Srbije učestvovaće od 20. novembra do 4. decembra na Svetskom kupu u Japanu, prvom kvalifikacionom turniru za OI 2012.

Daleko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << London.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da je nekada lakše igrati za medalju nego plasirati se u London. Reprezentacija Srbije učestvovaće od 20. novembra do 4. decembra na Svetskom kupu u Japanu, prvom kvalifikacionom turniru za OI 2012.

- To će biti težak turnir, na kojem ćemo za 15 dana odigrati 11 utakmica. Znamo da je ulog veliki - olimpijska viza. Nekada je lakše boriti se za medalju nego obezbediti učešće na Olimpijskim igrama - rekao je Kolaković.

Kapiten reprezentacije Srbije Ivan Miljković istakao je da je sistem takmičenja u Japanu „katastrofalan“.

- Za mene nije iznenađenje što su se naše odbojkašice povredile. To i nas čeka. Ko preživi i doživi poslednju utakmicu, biće heroj kako god da se taj meč završi - rekao je Miljković.

U prvoj fazi Srbija će se takmičiti sa Argentinom, Poljskom i Iranom, u drugoj s Japanom i Kubom, u trećoj s Rusijom, Italijom i Brazilom, u četvrtoj fazi s Egiptom, Kinom i SAD.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.