MAKARTNI SE MOŽDA ŽENI U NEDELJU?

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKARTNI SE MOŽDA ŽENI U NEDELJU?

LONDON - Britanski tabloidi objavili su da će se bivši "Bitls" Pol Makartni u nedelju u Londonu venčati sa svojom verenicom Nensi Ševel, prenose svetske agencije.

U Makartnijevom domu u otmenoj londonskoj četvrti Sejnt Džon postavljen je šator, a očevici su naveli da su na istu adresu isporučeni razni ukrasi.

Paparaci i brojni radoznali okupili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ispred Makartnijevog doma. Prema navodima tabloida, par će se venčati u opštini centralne londonske četvrti Merilbon.

Na istom mestu, 1969. godine, bivši "Bitls" se oženio Lindom Istman koja je 1998. umrla od raka. Posle ceremonije predviđen je mali prijem, dodaje štampa.

Portparol Pola Makartnija odbio je da komentariše napise o datumu venčanja. Makartni (69) i Nensi Ševel (51) postavili su u septembru oglas o venčanju u zgradi opštine, ali zvaničnici objašnjavaju da to samo znači da muzičar i naslednica bogatog američkog preduzetnika mogu da se venčaju u narednih godinu dana.

Muzičar iza sebe ima i brak s Heder Mils, s kojom je bio oženjen od 2002. do 2008. Vezu sa Nensi Ševel počeo je pre četiri godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pol Makartni se sutra ženi!?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2011

LONDON - Britanski tabloidi objavili su danas da će se bivši "Bitls" Pol Makartni sutra u Londonu vjenčati sa svojom vjerenicom Nensi Ševel.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čuveni "Bitls" Pol Makartni se danas ženi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2011, 03:36

LONDON -..Slavni britanski muzičar Pol Makartni, nekadašnji član "Bitlsa", venčaće se danas sa Nensi Ševel u opštini centralne londonske četvrti Merilbon, što će biti njegov treći brak, objavili su tabloidi "Dejli Miror" i "San"...Listovi navode da će se Makartni venčati sa 51-godišnjom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Treće venčanje Pola Makartnija

Izvor: B92, 09.Okt.2011

Slavni britanski muzičar Pol Makartni, nekadašnji član "Bitlsa", venčaće se sutra sa Nensi Ševel u opštini centralne londonske četvrti Merilbon, što će biti njegov treći brak, objavili su tabloidi "Dejli Miror" i "San".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.