Lukin saigrač se seli na Mestalju?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 09:28

Lukin saigrač se seli na "Mestalju"?

Veliki povratak.

Kako prenose španski mediji, Valensija želi da vrati Visentea Guaitu u svoje redove.

Golman Kristal Palasa je dres tima sa "Mestalje" već nosio od 2008. do 2014. godine, upisao je 76 nastupa u dresu "Slepih miševa", otišao je potom u Hetafe, da bi se 2018. godine kao slobodan igrač preselio u redove "Orlova" iz Londona.

Odlične partije u dresu Palasa donele su mu i interesovanje drugih timova iz Premijer lige, a sada je i Valesnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremna da ga vrati u svoje redove.

Navodno nisu zadovoljni ni Silesenom, ni rezervnim golmanom Domenekom, pa žele novog čuvara mreže, procena je da bi Palas mogao da pusti 33-godišnjeg čuvara mreže za oko 7,5 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.