Lopovi uspavali Batona i suprugu, pa ih opljačkali

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi uspavali Batona i suprugu, pa ih opljačkali

LONDON - Vozač Formule 1 Britanac Dženson Baton i njegova supruga Džesika opljačkani su tokom boravka u iznajmljenoj vili u San Tropeu, pošto su ih lopovi najvjerovatnije uspavali gasom iz klima uređaja, prenio je Rojters.

Baton i njegova supruga bili su u kući na Azurnoj obali zajedno sa prijateljima, kada su dvojica pljačkaša neopaženo provalili i ukrali nakit, uključujući vjenčani prsten Džesike Baton.

Kako prenosi "San", opljačkan je nakit u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vrijednosti od 425.000 evra.

"Policija je navela da su pljačke vila postale veliki problem u tom francuskoj regiji, a pljackaši idu tako daleko da žrtve omame gasom koji puste kroz klima uređaje, prije nego što provale u kuću", rekao je portparol šampiona svijeta iz 2009.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.