Londonsko leto - Vilijan i Kutinjo!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonsko leto - Vilijan i Kutinjo!

Neke stvari su jasnije posle najnovijeg razvoja situacije...

Pričalo se svojevremeno da bi dva Brazilca mogla da zaigraju zajedno u Barseloni, pa u Čelsiju, ali od toga nije bilo ništa.

Sada međutim, postoji šansa, ne da budu u istom klubu, već u istom gradu.

Vilijanu ističe ugovor sa Čelsijem i neće ga produžiti, to je sigurno, ne želi da pristane na jednu sezonu, ali hoće da ostane u Londonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Razlog je i restoran koji drži sa Davidom Luizom, popularni "Baba", ali i to što se navikao na Englesku, pa će probati da ostane u Londonu.

On je i potvrdio, čini se da je bliži Totenhemu gde ga čeka Murinjo.

A Kutinjo?

Fudbaler Barselone se posle povratka sa pozajmice neće puno zadržavati u Kataloniji, Bajern neće otkupiti njegov ugovor, a Brazilac je već odbio da bude deo paketa za Lautara i da se vrati u Inter.

On hoće u Englesku, cilja Čelsi ili Arsenal, jasno, voleo bi da se vrati u Liverpul, ali od toga nema ništa. Kako pišu današnji mediji u Engleskoj, iz Redsa je njegovim menadžerima poručeno da nisu, čak ni na sniženju, zainteresovani za Kutinja, Liverpul traži napadaća, ali i štopera koji će zauzeti Lovrenovo mesto...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.