Londonski velikani u klinču za drugoligaša: Arsenal već zvao Lukasa Klostermana, Totenhem vreba iz senke! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonski velikani u klinču za drugoligaša: Arsenal već zvao Lukasa Klostermana, Totenhem vreba iz senke! (VIDEO)

Ranije su se pominjali i Ajaks i Juventus

Ni minuta još nije okusio Lukas Klosterman u nemačkoj eliti, a već bi mogao da se zaputi ka najprestižnijem nacionalnom šampionatu na planeti. Prema pisanju Bilda, tradicionalno jednog od pouzdanijih izvora kad su u pitanju transfer dešavanja, Arsenal i Totenhem ušli su u otvoreni rat oko 20-godišnjeg štopera.

Klosterman je profesionalnu karijeru počeo u Bohumu, za prvi tim je debitovao još marta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2014, ali kako nije mogao da se sa upravom dogovori u produžetku saradnje sklonjen je iz ekipe, pa je u avgustu za 1.000.000 evra prešao u RB Lajpicig. I taman što je klub potpomognut sredstvima kompanije Red Bul stigao do Bundeslige, na adresu u Lajpcigu stigli su skauti ipak mnogo bogatijih klubova. Sa pitanjima o Klostermanu naravno.

Mladi fudbaler, trenutno učesnik Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, prošlog leta je dovođen u vezu i sa Ajaksom i Juventusom. Posebno se ističe time što može da igra na svom pozicijama u poslednjoj liniji. Arsenal je navodno već stupio u kontakt sa Klostermanovim zastupnicima, pošto panično traži igrača za odbranu posle povrede Pera Mertezakera. Do sada se, doduše, uglavnom pominjao Škodran Mustafi. Totenhem se još nećka.

Ono što ipak predstavlja najveću misteriiju jeste visina obeštećenja. RB Lajpcig za sada mudro ćuti.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.