Londonski velikani čekaju mig Reala i kreću u rat za Jovića

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonski velikani čekaju mig Reala i kreću u "rat" za Jovića

Mladi napadač Real Madrida Luka Jović u ovom trenutku jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope.

Status Srbina, pre nego što je nastavala pauza, odnosno činjenica da nije bio u protokolu na poslednjim utakmicama, alarmirala je mnoge klubove.

Prvi se javio Napoli, a onda su počeli i premijerligaši.

Tako se Jović nalazi na meti čak tri velika kluba iz Londona – Čelsija, Arsenala i Totenhema. Arsenal želi Jovića jer mu nedostaje napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebno jer je izvestan odlazak kapitena Pjer-Emerika Obamejanga, a Čelsi i Totenhem da pooštre konkurenciju Tamiju Abrahamu, odnosno Hariju Kejnu.

Sve je na Realu, ukoliko odluči da pusti Jovića, a ima nagoveštaja bar prema španskim medijima, Jovića bismo verovatno videli u Londonu.

Britanski mediji prisetili su se 2015. godine kada je Jović bio član Crvene zvezde, Čelsi i Totenhem su "Srpskog Falkaa" mogli da dovedu za sedam miliona evra, ali im je u tom trenutku bilo previše.

Sada će morati da izdvoje oko 50 miliona, 10 manje od cifre koju je platio Real kada je napravio transfer iz Ajntraht Frankfurta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.