Londonci se bune zbog bučnih Arapa

Izvor: B92, 09.Jan.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonci se bune zbog bučnih Arapa

Stanovnici centralnih delova Londona sve se više žale na buku koju proizvode superautomobili mahom u vlasništvu bogataša sa Bliskog istoka.

London je postao omiljena destinacija za pripadnike visoke klase iz zemalja Bliskog istoka. U glavni grad Velike Britanije dolazi se iz poslovnih razloga, ali i zbog provoda.

Najnovija zabava mladih milionera koji stižu iz zemalja bogatih naftom je vožnja superautomobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tako na ulicama Londona nije retkost videti vrhunske modele poput Ferrarija Enzo, Bugattija Veyron, Mercedes-McLarena SLR, Lamborghninija Aventador i drugih:

Međutim što se više takvih automobila kreće centrom Londona, povećava se i nivo buke koji proizvode njihovi motori. I, mada postoji jedan broj pretežno mlađih ljudi koji uživaju u "režanju" V12 i sličnih agregata, mnogim Londoncima to smeta.

Oni se žale da vlasnici superautomobila noću prave buku zbog koje ne mogu da spavaju, kao i da prekoračuju dozvoljenu brzinu i često turiraju svoje mašine bez razloga.

Stanovnici Londona zbog toga zahtevaju ne samo od lokalnih vlasti, već i od britanskog parlamenta da preduzme nešto protiv, kako kažu, ove "arapske invazije".

Sa druge strane, pojedini ostrvski mediji podsećaju da Londoncima uopšte ne smeta kada isti ti imućni Arapi troše milione funti u britanskoj prestonici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Londonci se bune zbog bučnih Arapa

Izvor: AutoBlog, 10.Jan.2013, 01:26

Izvor: B92.net Stanovnici centralnih delova Londona sve se više žale na buku koju proizvode superautomobili mahom u vlasništvu bogataša sa Bliskog istoka. London je postao omiljena destinacija za pripadnike visoke klase iz zemalja Bliskog istoka. U glavni grad Velike Britanije dolazi se iz poslovnih...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.