London zabrinut zbog porasta prelaza migranata preko Lamanša

Izvor: Danas, 27.Dec.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London zabrinut zbog porasta prelaza migranata preko Lamanša

Porast broja migranata koji u malim čamcima pokušavaju da stignu u Britaniju iz Francuske preko Lamanša je "duboko zabrinjavajući" ocenila je danas britanska ministarka za imigraciju Karolajn Nouks reagujući na vesti da je noćas spaseno 20 migranata koji su pokušali taj prelaz. Članak London zabrinut zbog porasta prelaza migranata preko Lamanša se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DESETINE OSOBA SPASENO TOKOM NOĆI "Sve veći broj migranata ilegalno prelazi Lamanš, broj incidenata prethodnih dana nas VEOMA BRINE"

Izvor: Blic, 28.Dec.2018, 01:52

Britanski ministar za migracije Karolajn Nouks rekla je danas da je povećanje broja migranata, koji ilegalno prelaze Lamanš, "duboko zabrinjavajući", nakon što su desetine ljudi spasene tokom noći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.