London nastavlja da se uvlači u ukrajinski sukob

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 17:22

"London nastavlja da se uvlači u ukrajinski sukob"

London nastavlja planski i otvoreno da se uvlači u ukrajinski sukob, rukovodeći se logikom "cilj opravdava sredstvo".

Ovo je saopštila ambasada Rusije u Londonu.

"Vidimo da London nastavlja planski i otvoreno da se uvlači u ukrajinski konflikt. Prilikom donošenja odluka ne uzima u obzir ni razmere pričinjenih razaranja, ni broja oduzetih ljudskih života, rukovodeći se logikom "cilj opravdava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredstvo", navedeno je u saopštenju.

U komentaru se navodi da takva dejstva Londona ipak ne mogu suštinski i principijelno da utiču na tok specijalne vojne operacije i realizaciju njenih zadataka.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je ranije da je doputovao u London radi razgovora s britanskim premijerom Rišijem Sunakom.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Vlade Velike Britanije je saopšteno da će ta zemlja ovog leta početi da obučava ukrajinske pilote, kao i da će nastaviti saradnju s drugim zemljama radi eventualnog dostavljanja lovaca F-16 Kijevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.