Izvor: Capital.ba, 13.Mar.2012, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London najbogatiji grad u Evropi

BRISEL, Najbogatiji grad u Evropi je London, gdje je ukupna ekonomska aktivnost 78.000 evra po stanovniku mjereno kupovnom moći, a slijede Luksemburg, Brisel, Hamburg i Minhen, podaci su Evropskog statističkog ...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London najbogatiji grad u Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2012

BRISE - Najbogatiji grad u Evropi je London, gdje je ukupna ekonomska aktivnost 78.000 evra po stanovniku mjereno kupovnom moći, a slijede Luksemburg, Brisel, Hamburg i Minhen, podaci su Evropskog statističkog zavoda Evrostat koji je analizirao kupovnu moć u evropskim regijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najbogatiji evropski grad je ...

Izvor: Mondo, 14.Mar.2012, 02:11

Najbogatiji grad u Evropi je London, gde je ukupna ekonomska aktivnost 78.000 evra po stanovniku mereno kupovnom moći. Slede Luksemburg, Brisel, Hamburg i Minhen.

Nastavak na Mondo...

London najbogatiji u Evropi

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2012

Najbogatiji grad u Evropi je London, gde je ukupna ekonomska aktivnost 78.000 evra po stanovniku mereno kupovnom moći, a slede Luksemburg, Brisel, Hamburg i Minhen, podaci su Evropskog statističkog zavoda Evrostat koji je analizirao kupovnu moć u evropskim regijama.

Nastavak na Radio 021...

London najbogatiji region Evrope

Izvor: Kamatica.com, 14.Mar.2012

Najbogatiji grad u Evropi je London, u kome ukupna ekonomska aktivnost izražena BDP-om iznosi 78.000 evra po stanovniku, podaci su izveštaja koji je objavio Eurostat, analizirajući bruto domaći proizvod u 27 članica Evropske unije u 2009. godini. BDP po stanovniku izražen u kupoovnoj moći kreće...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.