London calling: Zlatane, dođi kod nas!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London calling: Zlatane, dođi kod nas!

Vest Hem objavio plan koji podrazumeva kupovinu vrhunskog napadača

London podrhtava! I to njegov istočni deo. Suvlasnik Vest Hema David Saliven raspalio je maštu navijača objavom da planira da dovede ni manje, ni više, nego - Zlatana Ibrahimovića!

Da, dobro ste pročitali.

Jedan od najboljih napadača današnjice mogao bi da zaigra za Čekićare, spremne da izdvoje ozbiljan novac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za njegov potpis. Plan je poduprt činjenicom da se Vest Hem od jeseni seli sa Apton parka na moderni Olimpijski stadion, kapaciteta 80.000 mesta i da već ove sezone igra značajnu ulogu u Premijer ligi.

S tim da namerava proboj na vrh.

Voleo bih da kupimo Zlatana! Ima 34 godine, ali je i dalje veliki igrač. Jedino ne znam hoće li pristati da igra za nas“, rekao je Saliven.

Podsetimo, napadaču Pari Sen Žermena u junu ističe ugovor sa francuskim prvakom. Neće ga produžiti, a posle priznanja da ima pozive iz Premijer lige čini se da je njegova selidba na Ostrvo izvesna.

Ibrahimović ne bi bio jedino vrhunsko pojačanje Vest Hema.

Naša sadašnja ekipa je najbolja koju smo imali u polsednjh šest godina. Sigurno ćemo je dodatno osnažiti na leto kako bismo naredne sezone bilo bolji. Postoji dosta premijerligaških fudbalera kojima smo spremni da pošaljemo ponude, reč je o vrhunskim golgeterima, međutim, ne mogu da ih imenujem“.

Nije tajna, drugo ime na listi želja Slavena Bilića je Kristijan Benteke iz Liverpula.

Napravili smo listu od deset napadača iz svih krajeva Evrope, veći deo budžeta za letnja pojačanja potrošićemo baš na potpis centarfora“, rekao je Saliven.

A šta će reći Ibra?

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.