London calling - Rakitić u velikoj dilemi!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 17:06

"London calling" - Rakitić u velikoj dilemi!

Šta će sada reći Hrvat?

Sve je išlo u pravom smeru i povratku Ivana Rakitića u Sevilju, ali onda je Mikel Arteta lično pozvao Hrvata!

Kako prenose brojni mediji, Arteta je pokušao da ubedi Ivana Rakitića da mu se pridruži u Arsenalu, Hrvat navodno i dalje ne odustaje od ideje da se vrati u Sevilju.

Arteta želi Rakitića u srcu veznog reda, smatra da Hrvat poseduje iskustvo i kvalitet da poboljša igru Arsenala, no, za sada je i dalje sve pod znakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pitanja, pošto Sevilja ima prvenstvo prolaza.

Već smo pisali detaljno juče na tu temu, poziv iz Andaluzije je savršen kraj karijere za Rakitića, koji želi da nastavi svoj život u Sevilji i kada završi karijeru.

Čekamo konačan odgovor i odluku Hrvata, koja će biti poznata posle Lige šampiona, jer Rakitić sa Barsom najpre želi da pobedi Napoli, a onda da se "pobije" sa favorizovanim Bajernom u četvrtfinalu...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.