London: Veliki požar pod kontrolom

Izvor: B92, 12.Avg.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Veliki požar pod kontrolom

London -- Više od 200 vatrogasaca stavilo je pod kontrolu požar koji je buknuo u istočnom Londonu, najveći u poslednjih nekoliko godina. Izveštaja o povređenima nema.

Vatra je oko 13 časova zahvatila reciklažni centar u Dagenhamu, desetak kilometara od Olimpijskog parka, a na teren su izašla čak 44 vatrogasna vozila.

Vatrogasna brigada će dežurati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve do jutarnjih časova, a istaknuto je da iako se dim vidi i iz centra grada, ništa osim reciklažnog centra nije ugroženo. Vatra neće uticati ni na završnicu Olimpijskih igara.

"Nismo videli ovoliku vatru u Londonu godinama. Ovo je svakako dramatičan kraj Olimpijskih igara za vatrogasnu brigadu. Ipak, bez obzira na broj ekipa na terenu, i dalje možemo da pokrijemo sve zahteve u gradu i Olimpijski park i sva borilišta su potpuno obezbeđena", rekao je prvi čovek londonskih vatrogasaca Ron Dobson.

Iako se dim širi iznad reciklažnog centra, na ruku organizatorima OI idu i vremenske prilike, jer ga vetar nosi dalje od Olimpijskog parka, pa stižu uveravanja da svečana ceremonija zatvaranja neće imati nikakvih smetnji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Londonu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2012

Više od 200 vatrogasaca bori se sa požarom koji je buknuo u Dagenhamu. Šef londonske vatrogasne brigade kaže da je to najveći požar poslednjih godina... Najveći požar u Londonu u poslednjih 50 godina  ..Zapalio se reciklažni centar na obodu grada, izveštaja o povređenima nema, dim se vidi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Veliki požar u Londonu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2012

Više od 200 vatrogasaca bori se sa požarom koji je buknuo u istočnom Londonu. Šef vatrogasne brigade kaže da je to najveći požar u prestonici poslednjih godina. Gori reciklažni centar u Dagenhamu, desetak kilometara od Olimpijskog parka, izveštaja o povređenima nema, a na terenu je 40 vatrogasnih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

London: Veliki požar pod kontrolom

Izvor: medio.rs, 12.Avg.2012

London -- Više od 200 vatrogasaca stavilo je pod kontrolu požar koji je buknuo u istočnom Londonu, najveći u poslednjih nekoliko godina. Izveštaja o povređenima nema.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.