Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Policija blokira deo grada, troje uhapšeno

Policija u Londonu blokirala je nekoliko ulica u južnom delu grada nakon što je zaustavila kombi i uhapsila tri osobe koje su bile u njemu, prenosi Gardijan.

Armed police at "ongoing security alert" around #Blackfriars Road #SE1. Avoid area. pic.twitter.com/0vB0abie7s— BrummyInLondon (@BrummyInLondon) November 21, 2015

Londonska policija nije objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << više detalja o tome zašto je kombi u subotu popodne zaustavljen, ali je saobraćaj i dalje blokiran.

Policija je potpuno blokirala ulicu Blekfrajars na jugu grada.

Na tviteru se može videti da vozilo marke BMW iz kog je uhapšeno troje lica ima belgijske registarske tablice.

Na licu mesta se nalazi najmanje jedna ambulantna kola, a to područje nadleće i policijski helikopter, navodi list "Gardijan".

Police reopening #Blackfriars - incident over pic.twitter.com/jETb37HaED— Peter Jukes (@peterjukes) November 21, 2015

Belgija je u subotu podigla nivo uzbune u Briselu na najviši, četvrti nivo, zatvorivši metro i upozorivši građane da izbegavaju mesta na kojima ima puno ljudi, zbog "ozbiljne i neposredne" pretnje napadom.

Inače, jutros su brojni britanski mediji preneli priču da su islamistički komandanti navodno u kontaktu sa fanaticima u Velikoj Britaniji sa kojima redovno komuniciraju o količini oružja i municije koju imaju.

Oni su savetovali britanskim džihadistima da ne dolaze u Siriju već da čekaju naredbe tu gde jesu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.