London: Pao deo balkona tokom predstave u Apalo teatru

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Pao deo balkona tokom predstave u Apalo teatru

Deo balkona u Apolo teatru u centralnom Londonu pao je večeras tokom izvođenja predstave, i prema prvim informacijama ima žrtva.

- Pozvani smo iz Apolo teatra u Šaftesberi aveniji da je pao plafon tokom predstave. Ima brojnih žrtava, ne znamo koliko", rekao je portparol Skotland Jarda za agenciju AFP.

Slike nesreće u centru Londona su se već pojavile na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako ljudi beže iz pozorišta sa povredama glave i prekriveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prašinom.

AFP navodi da je, prema još nepotvrđenih informacijama, deo balkona pao na je publiku.

BBC navodi da je svedok rekao da je čuo "krckanje" pred pad, dok je na bini izvođena predstava "Čudnovata zgoda psa u gluvo doba".

AP javlja da se trenutno ispred pozorišta nalazi osam vatrogasnih vozila u neposrednom susedstvu Sohoa.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.