Liverpul - Arsenal 4:4

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul - Arsenal 4:4

BEOGRAD - Fudbaleri Liverpula i Arsenala završili su utakmicu 4:4 u 33. kolu engleske Premijer lige, a junak susreta bio je igrač londonskog tima Andrej Aršavin, koji je postigao sva četiri gola za svoju ekipu.

Arsenal je vodio tri puta, a poslednji put u 90. minutu, ali je Liverpul uspeo da izjednači u trećem minutu nadoknade vremena.

Fernando Tores i Josi Benajun postigli su po dva gola za Liverpul, koji je posle ove utakmice ipak došao na prvo mesto tabele, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa istim brojem bodova kao i aktuelni šampion Mančester junajted, koji ima dve utakmice manje.

Arsenal je ostao na četvrtom mestu, sa pet bodova manje u odnosu na trećeplasirani Čelsi.

Danas se igraju još dve utakmice. Čelsi dočekuje Everton, a Mančester junajted Portsmut.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.