Liv Tajler i Vigo Mortensen najepši

Izvor: Glas javnosti, Beta, 12.Feb.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liv Tajler i Vigo Mortensen najepši

LONDON - Glumica Liv Tajler (Tyler) i njen kolega Vigo Mortensen (Viggo) proglašeni su za najunosniji filmski par pošto je trilogija "Gospodar prstenova", u kojoj igraju, zaradila 2,9 milijardi dolara. Drugi po redu najunosniji par čine Kirsten Danst (Kirsten Dunst) i Tobi Megvajer (Tobey Maguire), čiji je filmski serijal o Spajdermenu (Spiderman) zaradio 2,5 milijardi dolara, objavio je londonski tabloid San (Sun). Listu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sastavio časopis Forbs (Forbes), koji je u obzir uzeo samo glumce koji su zajedno igrali u najmanje dva ostvarenja.

Kejt Vinslet (Kate Winslet) i Leonardo Dikaprio (DiCaprio) našli su se na trećem mestu. Igrali su u "Titaniku", koji je inkasirao 1,8 milijardi dolara, i u filmu "Revolucionarni put", čija je zarada 75 miliona dolara. Megan Foks (Fox) i Šaja Labaf (Shia LaBeouf) igrali su u dva filma o Transformersima, koji su zaradili 1,5 milijardi dolara. Filmovi o vampirima "Sumrak" i "Mlad Mesec" u kojima igraju Kristen Stjuart (Stewart) i Robert Patinson (Pattinson) do sada su zaradili 1,1 milijardu dolara, a očekuju se još dva filma franšize, od kojih će "Pomračenje" stići u bioskope krajem juna.

Šesti na listi Džulija Roberts (Julia) i Džordž Kluni (George Clooney) par su u filmovima "Igraj svoju igru" i "Ponovo u igri", čija zarada iznosi 847 miliona dolara. Džulija Roberts je i na sedmom mestu liste, ovog puta sa Ričardom Girom (Richard Gere), sa kojim je igrala u filmovima "Zgodna žena" i "Zgodna mlada". Zarada ta dva filma je 770 miliona dolara. Slede Liv Tajler i Ben Aflek (Affleck), koji se zajedno pojavljuju u "Armagedonu" i filmu "Jersey Girl". Ukupna zarada tih ostvarenja je 590 miliona dolara.

Deveti par čine Rene Zelveger (Renee Zellweger) i Kolin Fert (Colin Firth), koji igraju u dva filma o dogodovštinama junakinje Bridžet Džouns (Bridget Jones). Zarada tih ostvarenja iznosi 545 miliona dolara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.