Lista najskupljih aerodromskih parkirališta: Koliko košta kod nas?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2018, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lista najskupljih aerodromskih parkirališta: Koliko košta kod nas?

Parkiranje automobila na najprometnijem aerodromu u Evropi Hitrou u Londonu koštaće vas 280 evra za nedelju dana. Na aerodromu u Bangkoku koštaće vas jedva 35, a oko 40 evra u Dizeldorfu u Nemačkoj.

Hitrou i Stansted u Londonu su i zvanično najskuplji aerodromi za parkiranje na svetu, pokazali su rezultati britanske kompanije MyVoucherCodes koja je obuhvatila 100 najvećih aerodroma u svetu.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najskupljim nalaze i Abu Dabi, Oslo, Boston, Singapur, San Francisko i Brisel.

Gradovi u kojima je parking za nedelju dana najjeftiniji su Čongćing, Vuan i Šangaj, a zatim Sao Paolo, Bangalor, Manila, Hjuston i Seul.

Na Aerodromu Nikola Tesla sedam dana parkinga iznosi 2.800 dinara.

Tekst preuzet sa sajta b92

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.