Lili Alen opet trudna

Izvor: Glas javnosti, 17.Jul.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lili Alen opet trudna

LONDON - Britanska pevačica Lili Alen je trudna, prenose ostrvski mediji, pozivajući se na izjavu njenog oca Kita Alena.

Pevačica, koja je udata za Sema Kupera, pre osam meseci rodila je prvo dete, ćerku Etel.

Lili Alen je prošle nedelje putem Tvitera nagovestila da je ponovo trudna, ali je srećnu vest  potvrdio njen otac gostujući u jednoj TV emisiji.

Muzičarka je inače nedavno saopštila da se vraća iz penzije, u koju je nekoliko puta do sada odlazila, i da radi na novom materijalu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lili Alen trudna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2012

LONDON -..Britanska pevačica Lili Alen je trudna, prenose ostrvski mediji, pozivajući se na izjavu njenog oca, Kita Alena...Pevačica, koja je udata za Sema Kupera, je pre osam meseci rodila prvo dete, ćerku Etel...Lili Alen je prošle nedelje putem Tvitera nagovestila da je ponovo trudna ali je srećnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lili Alen ponovo trudna

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Jul.2012

Britanska pjevačica Lili Alen je trudna, prenose ostrvski mediji, pozivajući se na izjavu njenog oca, Kita Alena. Pjevačica, koja je udata za Sema Kupera, je prije osam mjeseci rodila prvo dijete, ćerku Etel. Lili Alen je prošle nedjelje putem Tvitera nagovijestila da je ponovo trudna ali je srećnu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.