Izvor: Nezavisne Novine, 09.Sep.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga odjevnom kombinacijom iznenadila fanove (FOTO)

Iako joj provokativna odjeća nije nepoznata, Lejdi Gaga iznenadila je svojim izborom kombinacije za radijski intervju za koji je obukla kratki, provokativni top.

Lajdi Gaga (30) u ranim je jutarnjim satima krenula na intervju na BBC-jev 'Radio 1'. Pjevačica je iznenadila brojne fotografe i obožavatelje koji su je čekali ispred hotela pojavivši se u minijaturnim kratkim hlačicama te topu koji je toliko kratak da su joj se vidjele grudi.

Gaga ispod topića nije stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << grudnjak zbog čega je okupljene 'počastila' zanimljivim prizorom. Iako je u London sletjela samo noć ranije, pjevačica se nije činila umornom te je rado dijelila autograme fanovima.

Pjevačica je na radiju promovisala svoj novi singl 'Perfect Illusion'.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.