Ledi Gaga planira da tuži kompaniju koja pravi sladoled od majčinog mleka

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi Gaga planira da tuži kompaniju koja pravi sladoled od majčinog mleka

Američka pevačica Ledi Gaga zapretila je tužbom britanskoj kompaniji The Licktators jer su neovlašćeno upotrebili njeno ime kada su, u čast rođenja britanske princeze Šarlot napravili sladoled koji su nazvali “Kraljevska beba Gaga”.

I da priča bude još interesantnija, kompanija koja ima sedište u Londonu, napravila je sladoled od majčinog mleka i to u čast rođenja male princeze Šarlot.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
A kako naziv sladoleda sadrži i ime popularne pevačice, Gaga je sada odlučila da podnese tužbu protiv ove kompanije.

Inače, sladoled “Kraljevska beba Gaga” se pravi od doniranog mleka doilja, a prodaje se u kutiji na kojoj se nalazi slika majke koja doji dete.

Gagini zastupnici tvrde da je kompanija zloupotrebila ime slavne pevačice pa su im dali rok od 14 dana da izbrišu njeno ime izbriše sa tog proizvoda.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.