Lampard u problemu, napadač želi da ode?

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard u problemu, napadač želi da ode?

Da li nam sledi januarski odlazak sa "Stamford Bridža".

Iskusni napadač Olivije Žiru je barem na početku ove sezone u drugom planu kod Frenka Lamparda. Temi Abraham je odličnim partijima u prošlim mečevima osigurao mesto prvog špica ekipe iz Londona. Nešto što Francuz nije očekivao.

Bio je jedan od strelaca tokom ubedljive pobede od 4:1 nad Albanijom u jučerašnjem meču kvalifikacija za naredni EURO.

"Nisam očekivao da ću biti na klupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golovi su u mojoj glavi. Ovde sam da pomognem narednoj generaciji fudbalera, ima vremena do penzije. I dalje sam gladan uspeha, ne želim da budem izbor broj dva u Čelsiju zasigurno. Samo što u timu predstavljam starijeg brata mlađim igračima, ne znači da sam materijal za klupu", izjavio je Žiru za francuski Le Figaro.

Tridesetdvogodišnji napadač je godinu i po dana u Čelsiju, ugovor mu se završava po kraju ove sezone. Videćemo da li će i pre toga Žiru potražiti novi klub.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.