Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 21:41

Lampard prvi favorit da započne Palasovu rekonstrukciju

Londonski klub planira da od naredne sezone podmladi tim, za šta je spremio 50.000.000 funti

Epizoda Frenka Lamparda na Stamford Bridžu završila se neslavno. Legenda Plavaca je posle godinu i po dana dobila otkaz krajem januara ove sezone, ali bi već početkom naredne mogla da nastavi trenersku karijeru, i to desetak kilometara od dugogodišnjeg doma – na Selhurst Parku. Naime, kako piše Telegraf, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lampard je glavni kandidat da naredne sezone preuzme klupu Kristal Palasa.

Na kormilu londonske ekipe trenutno je Roj Hodžson, ali u upravi Orlova vagaju da li da iskusnom stručnjaku produže ugovor, koji ističe na kraju takmičarske godine. Posebno jer na Selhurst Parku za narednu sezonu planiraju rekonstrukciju tima i smatraju da bi pametnije bilo da ga povere nekom mlađem stručnjaku.

A kako je u prvoj sezoni u Čelsiju pokazao da ume sa mladim igračima, Lampard se profilisao kao glavni kandidat. Ukoliko na kraju i nasledi Hodžsona, Frenk će, piše Telegraf, na raspolaganju imati 50.000.000 funti da renovira tim, koji u svojim redovima ima čak 16 igrača sa 30 i više godina, od kojih pride velikom broju ugovor ističe već ovog leta.

Pomenuti list ističe da su pored Lamparda, Palasovi kandidati za novog trenera i Barnlijev Šon Dajš, te Edi Hau, koji već godinu dana nema klub, ali već neko vreme važi kao favorit za glavnog trenera Seltika.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.