Lampard posle Bajerna: Ovo je naša realnost

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard posle Bajerna: Ovo je naša realnost

Čelsijev ubedljiv poraz od Bajerna iz Minhena bio je realnost za londonski klub, kaže menadžer Frenk Lampard.

Lampard je kao kapiten Čelsija imao tu čast da osvoji Ligu šampiona, a u utorak uveče su svi snovi Čelsija pali u vodu zahvaljujući Gnabriju i Levandovskom.

Na igru svog tima u ubedljivom porazu od Bavaraca osvrnuo se i menadžer Frenk Lampard.

"To vam je fudbal na ovom nivou. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajern Minhen je sjajan tim i ukoliko ne uradite sve kako treba imate tešku noć protiv njih. Mi nismo ništa uradili kako treba, samopouzdanje na lopti nije postojalo i zbog toga sam najviše razočaran. Mi želimo da budemo ovde i to smo pokazali tokom sezone, ali smo večeras zakazali. To ume da se dogodi u ovakvoj atmosferi. Mi se dugo nismo takmičili u nokaut fazi Lige šampiona i to je definitivno ostavilo trag", kaže Lampard.

Posle svega ovoga, popularni Lamps je napomenuo nešto što nikako neće prijati navijačima Čelsija.

"Moram da budem brutalno iskren. Razbili su nas. To je pravo otrežnjenje, to je naša realnost. Razočaran sam što nismo mogli bolje da odigramo, ali realno gledano nismo ni mogli. Moramo ovo stoički da iznesemo kako bismo mogli sutra da se pogledamo u oči i da nastavimo sa napornim radom", rekao je Frenk Lampard.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.