Lampard: Ovaj klub će se vratiti

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 22:52

Lampard: Ovaj klub će se vratiti

Menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je da uveren da će se londonski klub u narednim sezonama boriti za trofeje u svim takmičenjima, prenose britanski mediji.

Čelsi je eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona od ekipe Reala. Madridski klub je u prvom meču na svom terenu pobedio Čelsi 2:0, a Real je sinoć u Londonu u revanš duelu slavio identičnim rezultatom.

"Ovaj klub će se vratiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Biće potreban rad i malo procesa. Mislim da su navijači cenili sinoćnji učinak, bilo je trenutaka ove sezone kada to nisu osetili, tako da moramo da se uhvatimo za to i dođemo do rezultata u finišu sezone", rekao je Lampard.

Čelsi je u prethodna dva prelazna roka angažovao veliki broj igrača, ali londonski klub se nalazi tek na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

"Neki od ovih igrača se navikavaju na klub, nije bilo lako. Neki od najvećih igrača u Premijer ligi kada prvi put odu negde potrebno im je vreme čak i kada timovi igraju odlično. To je slučaj i sa nekim našim igračima", poručio je Lampard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.