Lakazet nuđen tokom leta, Rusi rekli NE!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakazet nuđen tokom leta, Rusi rekli NE!

Francuski internacionalac mogao da napusti London u prethodnom prelaznom roku.

Bivši napadač Liona nastavlja da se muči sa povredama, tokom ove sezone je u pitanju članak tako da je ofanzivac "tobdžija" nastupio na tek tri meča u Premijer ligi, ali je uspeo dva puta da se upiše u strelce.

Njegov agent, Dmitri Čelcov, tvrdi da je Francuz bio blizu prelaska u rusku Premijer ligu gde bi poneo dres Zenita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Ponudio sam Lakazeta Zenitu. Njihov sportski direktor Havijer Ribalta me je upitao da li sam lud, pošto je njegova klauzula 61 miliona funti. Rekao sam mu da može pregovorima sa Arsenalom da snizi između 43 i 48 miliona, njegova plata bi bila sedam miliona funti posle poreza", izjavio je Rus za engleske medije.

Ipak klub iz Petersburga se odlučio da dovede Malkoma, što se pa tek pokazalo kao promašaj pošto je Brazilac ozbiljnije povređen i moći će da nastupi tek u 2020-oj godini. Lakazet bi trebao da se vrati za naredno kolo u sastav Arsenala kada "tobdžije" gostuju Šefild Junajtedu. Ipak deluje da Emeri vidi Obamejanga kao glavnog napadač, Gabonac ima sjajne brojke tokom ove sezone, videćemo da li "Laka" može tu promeniti nešto.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEĆE GA NIKO: Tobdžije žele da ga lansiraju sa Emirata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 07:12

Povrede su ga uništile...Francuski internacionalac Aleksandr Lakazet, mogao je da napusti London u prethodnom prelaznom roku, međutim, ekipa Zenita odbila je da u svoje redove dovede ovog napadača...Njegov agent, Dmitri Čelcov, tvrdi da je Francuz bio blizu prelaska u rusku Premijer ligu gde bi poneo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.