LŠ (Grupa E): Murinjo zanemeo, Bazel i Ivanov slavili u Londonu!

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2013, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (Grupa E): Murinjo zanemeo, Bazel i Ivanov slavili u Londonu!

Prvo veliko iznenađenje u tekućoj Ligi šampiona priredili su fudbaleri Bazela, koji su ostvarili veliku pobedu u Londonu protiv Čelsija, rezultatom 2:1, i to posle preokreta! "Plavci" su na poluvreme otišli sa prednošću pogotkom Brazilca Oskara u smiraj tog dela igre, a švajcarski prvak je do velike pobede došao zahvaljujući pogocima Mohameda Salaha i Marka Štrelera.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa F - Muk u Londonu, Šalke lider

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2013

Najveće iznenađenje prvog kola grupne faze takmičenja u Ligi šampiona priredili su fudbaleri Bazela koji su neverovatnim preokretom savladali Čelsi u sred Londona. Šalke pobedom nad Steauom zaseo na lidersku poziciju.

Nastavak na Sportske.net...

Murinjo: Mi smo tužni, navijači su tužni...

Izvor: Sportal.rs, 19.Sep.2013, 02:02

Fudbaleri Bazela napravili su veliko iznenađenje na početku nove sezone u Ligi šampiona. Švajcarci su na gostovanju Čelsiju

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.