LŠ: Barsa sigurna u Londonu, nula u Napulju! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Barsa sigurna u Londonu, nula u Napulju! (POLUVREME) (video)

Inter u poslednjim trenucima stigao do izjednačenja.

GRUPA A

Atletiko u Madridu igra sa Klub Brižom, trenutno je 1:1. Poveli su domaćini preko Antoana Grizmana u 28. minutu, da bi gosti izjednačili u 39. minutu golom Arnauta Grenvelda.

Nema pogodaka na meču između Borusije i Monaka u Dortmundu.

GRUPA B

PSV je odlično počeo meč pošto je poveo u 27. minutu fantastičnim pogotkom Pabla Rosarija. Ipak, Inter je stigao do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 44. minutu kada je odbitak iskoristio Rađa Naingolan.

Barsa je u Londonu sigurna i vodi protiv Totenhema sa 2:0. Već u drugom minutu Kutinjo je doveo svoj tim u vođstvo, a Ivan Rakitić udvostručio prednost gostiju u 28. minutu.

GRUPA C

Zvezda je ranije danas izgubila u Parizu od PSŽ-a sa 6:1.

Prvo poluvreme meča između Napolija i Liverpula završeno je rezultatom 0:0.

GRUPA D

U Portugalu na meču između Porta i Galatasaraja trenutno je 0:0.

U Moskvi ranije danas, fudbaleri Šalkea savladali su Lokomotivu sa 1:0, a strelac odlučujućeg pogotka bio je Veston MekKeni u 88. minutu meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ: Mesi ponovo pogađao, "ludnica" u Napulju, Mažić doneo sreću "Neroazurima"!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

U terminu od 21 sat, večeras je odigrano šest utakmica drugog kola Lige šampiona...GRUPA A..Atletiko Madrid je u Španiji savladao Klub Briž. Igrač utakmice bio je Antoan Grizman koji je golovima u 28. i 67. minutu doneo sva tri boda svojoj ekipi. Belgijanci su uspeli da izjednače preko Arnauta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.