LONDON OPSEDNUT JAČANJEM VOJSKE SRBIJE: Odmah nas povezuju sa Rusijom i Belorusijom, evo šta pišu o našim snagama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 16:47

LONDON OPSEDNUT JAČANJEM VOJSKE SRBIJE: Odmah nas povezuju sa Rusijom i Belorusijom, evo šta pišu o našim snagama (VIDEO)

Nedeljnik "Ekonomist" je našim trupama posvetio veliku pažnju

Potrošnja Srbije za odbranu skočila je u prethodnih šest godina za oko 70 odsto na 1,4 milijarde dolara godišnje, piše londonski Ekonomist uz konstataciju da ostale bivše jugoslovenske republike brinu što se srpska vojska diže iz pepela.

Pod naslovom "Balkanska trka u naoružavanju", nedeljnik u novom broju piše da su Rusija i Beloruisija dale Srbiji 10 aviona MiG-29, a Rusija joj dala 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tenkova i oklopnih transportera i prodala sistem PVO. Navodi se i da je Srbija kupila kineske vazdušne dronove, ruske helikoptere i francuski raketni sistem "zemlja-vazduh".

Više o tome šta je pisao list Ekonomist povodom naoružavanja Vojske Srbije možete saznati u odličnom video klipu ispod.
Pogledaj vesti o: London,   Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.