LAMPARD: Fudbaleri Čelsija imaju nisko samopouzdanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:34

LAMPARD: Fudbaleri Čelsija imaju nisko samopouzdanje

Plavci u seriji od šest poraza.

Menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je da je razočaran rezultatima londonskog kluba u ovoj sezoni, prenose britanski mediji. Lampard se pre mesec dana vratio u Čelsi, a izgubio je svih šest utakmica od povratka u londonski klub. Čelsi je sinoć poražen od Arsenala (1:3) u meču 34. kola Premijer lige i trenutno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12. na tabeli sa 39 bodova.

 - Čelsi je imao puno uspeha u poslednjih 20 godina, ali trenutno nismo u toj poziciji. Kada se sve pogleda iza kulisa vide se razlozi zašto je to tako. Ako ćemo da budemo draga, fina ekipa, kao u prvom poluvremenu protiv Arsenala, onda nije važno protiv koga igramo - rekao je Lampard.

Lampard je priznao da fudbaleri Čelsija imaju nisko samopouzdanje.

 - To neće da se promeni preko noći, ali moramo to da uradimo što pre. Prepasivni smo, a uzroci mogu da budu različiti. Igrači imaju nisko samopouzdanje, ali kada ste igrač Čelsija, morate da igrate na određeni način. Jedino što vas može izvući iz cele situacije su razumevanje i rad", istakao je Lampard.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.