Kvin objavljuje pesme Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija

Izvor: NaDlanu.com, 14.Nov.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvin objavljuje pesme Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija

LONDON, 14. oktobra 2011. (Beta) - Naslednici američkog pevača Majkla Džeksona dozvolili su britanskoj grupi "Kvin" da objavi materijal na kojem je "kralj popa" saradjivao sa pokojnim pevačem rok benda Fredijem Merkjurijem.

LONDON, 14. oktobra 2011. (Beta) - Naslednici američkog pevača Majkla Džeksona dozvolili su britanskoj grupi "Kvin" da objavi materijal na kojem je "kralj popa" saradjivao sa pokojnim pevačem rok benda Fredijem Merkjurijem.Gitarista grupe Kvin Brajan Mej i bubnjar Rodžer Tajlor doradiće pesme na kojima su Džekson i Merkjuri saradjivali 1983, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. Brajan Mej je rekao da iza objavljivanja tog materijala nisu ni novac ni promocija."Ja radim po principu 'da vidimo šta će od toga da ispadne'". Kada imamo nešto što smatramo vrednim truda, lepo je da to i objavimo". objasnio je.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.