Kvadrado pozirao u novom dresu Juvea (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvadrado pozirao u novom dresu Juvea (foto)

Da li ovo znači da Kolumbijac ostaje u Torinu?

Huan Kvadrado poslednje dve sezone igra za "Bjankonere" kao pozajmljen igrač Čelsija, a kako stoje stvari gledaćemo ga u crno-belom i naredne sezone.

Ne postoji nikakva zvanična potvrda ni iz Torina, ni iz Londona, ali se ovakav scenario nazire pošto je vihorni Kolumbijac pozirao u dresu 'Stare dame' za narednu sezonu.

Sigurno ste već upoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će od leta na dresovima Juvenstusa biti novi "futuristički" grb, što je uslovilo "brdo" polemika kod navijača.

Većina je bila protiv "revolucije", ali šta je tu je, glavešine su rešile da sa njim počinje "nova era".

Ipak, mora se priznati da grb na dresu dosta lepše izgleda, nego "na golo".

Juan Cuadrado looks to have tweeted Juventus' new kit for next season, complete with their new logo. ⚪️⚫️ pic.twitter.com/vR2m18Fogv

— Squawka News (@SquawkaNews) April 27, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kvadrado slučajno otkrio novi Juventusov dres

Izvor: B92, 27.Apr.2017

Novi dres Juventusa za novu sezonu nije predstavio klub, ni sponzor, već Huan Kvadrado. Kvadrado je poslednje dve sezone igrao za Bjankonere kao pozajmljen igrač Čelsija, a moguće je da ćemo ga u crno-belom dresu gledati i naredne sezone.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.