Kurtoa: Čelsi? Nisam igrač za klupu

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa: Čelsi? Nisam igrač za klupu

Golman Čelsija na pozajmici u Atletiku, Tibo Kurtoa rekao je da nije igrač za klupu, ali da će za mesec biti jasno da li u londonskom klubu računaju na njega.

Kurtoa je već tri godine na pozajmici u španskom timu jer prednost u Čelsiju ima Petr Čeh, a interesovanje za njega najviše je pokazala Barselona.

Čelsi je 2011. godine doveo Kurtou iz belgijskog Genka, ali ga je odmah prosledio na pozajmicu u madridski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub gde je stekao status jednog od najtalentovanijih golmana u Evropi.

"Moj agent trenutno pregovara sa Čelsijem i nadam se da će se u narednih nekoliko sedmica rešiti moj status. Čujem se sa menadžerom Žozeom Murinjom redovno i mislim da je januar presudan za moj status u Čelsiju. Nikada nisam rekao da sam bolji golman od Petra Čeha, ali nisam igrač koji će da sedi na klupi. To moraju da uzmu u obzir", rekao je Kurtoa za belgijski magazin "Knok".

Za Atletiko je odigrao 124 utakmice, dok je za reprezentaciju Belgije nastupao 14 puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.