Kristal Palas pred rekordnim transferom! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristal Palas pred rekordnim transferom! (video)

Engleski mediji pišu da bi ove zime na 'Selhasrt park' moglo da stigne pojačanje za koje je klub za južnog Londona spreman da izdvoji rekordnih 15 miliona funti.

Kristal Palas igra veoma dobro ove sezone, Pardjuovi 'Orlovi' su jedno od najprijatnijih izenenađenja u prvih 15. kola. Šesto mesto na tabeli je pravi dokaz.

Palas se pokazao kao 'tvrd orah' mnogim zvučnijim rivalima u direktnim duelima, odbrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je među pet najboljih u ligi, a generalni utisak je da je najveća boljka neefikasnost.

Po malo poražavajuće zvuči podatak da niko od klasičnih napadača (Vikam, Gajl, Bamford, Kempbel, Šamak) iz tabora 'Orlova' još uvek nije postigao gol u Premijer ligi, najbolji strelci ekipe su vezisti Kabaj i Bolasi sa po četiri postignuta gola.

Iz tog razloga se traga za golgeterom, a prema saznanjima londonske štampe prvi izbor je Miču Batšuaji iz Olimpika iz Marseja.

22-godišnji Belgijanac je prvi strelac svoje ekipe u tekućoj sezoni, postigao je 10 golova prvih 17 kola Lige 1 i jedino su Zlatan Ibrahimović iz PSŽ-a i Mukanđo iz Lorijana efikasniji od njega.

Ovaj robusni napadač je doveden iz Standarda iz Liježa leta 2014. godine u Marsej za 8 miliona evra, a već u predstojećem prelaznom roku, Olimpik, koji je u velikim finasisjkim problemima, mogao bi fino da zaradi njegovom prodajom.

Kristal Palas je prema nezvaničnim saznanjima spreman da izdvoji 15 miliona funti (nešto više od 20 miliona evra) za Batšuija, što bi u slučaju realizacije bio klupski rekord kada je reč u tranferima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.