Kraljica zanoveta Kejt zbog kratkih suknji, ali Harijeva devojka je ozbiljno nadrljala!

Izvor: Prva.rs, 31.Okt.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica zanoveta Kejt zbog kratkih suknji, ali Harijeva devojka je ozbiljno nadrljala!

"Miror" javlja da je Megan već nekoliko puta u Londonu posetila Harija, pri čemu se upoznala i s vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža Vilijamom i Kejt.
Par se navodno upoznao u Torontu tokom leta, na promociji fondacije Invictus Games, koja ima za cilj da olakša život osobama sa nekim invaliditetom.
Britanski mediji javljaju da kraljevska porodica nije ni najmanje srećna zbog ovog Harijevog izbora. Baš naprotiv, već su našli tri razloga zbog čega princ >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Hari ne bi trebalo da bude s lepom glumicom!
Naime, mediji pišu da je pravi skandal to što se jedan britanski princ zaljubio u Amerikanku, ali to nije jedino što im smeta.
Veliki problem na putu ka prihvatanju ove Harijeve odluke biće i to što je Megan starija od princa (iako samo tri godine), kao i činjenica da je ona već bila u braku. Marklova je, naime, dve godine bila udata za Trevora Englesona.
To, ipak, ne smeta Hariju, koji uživa u ljubavi.
"Srećniji je nego što je bio proteklih mnogo godina. On je trenutno u veoma opuštenom periodu života i Megan je naišla u pravo vreme", kaže izvor blizak "nestašnom" princu.
Izvor: Story
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

SEKSI SCENE Nova devojka princa Harija u vrelom izdanju

Izvor: Blic, 31.Okt.2016

Princ Hari navodno je započeo romansu sa kanadskom glumicom Megan Markl...Ova lepotica pre nekoliko meseci osvojila je srce najpoželjnijeg neženje na svetu, a izvori kažu da je on srećniji nego ikad...Par se navodno upoznao tokom Harijeve posete Torontu, gde Megan snima seriju "Suits"...Zanosna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.