Kralj Čarls prvi put u javnosti sa suzama u očima FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 10:51

Kralj Čarls prvi put u javnosti sa suzama u očima FOTO

Kralj Čarls se vratio u London nakon što je otkriveno da ima karcinom i prvi put nakon dijagnoze se sastao sa nekim iz spoljašnjeg sveta.

Iako je kralj Čarls nastavio da obavlja dužnosti od kuće, ovog puta se ipak sastao sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom u Bakingemskoj palati.

Kralj i Sunak su najpre razogovarali telefonom, a onda su se pojavile i fotografije njihovog sastanka na kom je Sunak otkrio kako mu je veoma drago jer kralj izgleda dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Svi smo uz vas. Država je uz vas", poručio je premijer kralju.

Čarls nije poznat kao neko ko pokazuje emocije u javnosti, ali ovog puta nije mogao da se suzdrži.

"Dobio sam toliko divnih poruka i čestitki. Mnoge od njih su mi naterale suze na oči", rekao je kralj sa suzama u očima.

Fotografije kralja Čarlsa sa suzama u očima su ubrzo preplavile društvene mreže.

Podsetimo, početkom februara kralj je otkrio da ima rak, od tada je sve vreme provodio na kraljevskom imanju u Sandringemu, dok je u London doputovao zbog lečenja i sastanaka u palati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.