Kralj Čarls napustio London FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 14:02

Kralj Čarls napustio London FOTO

Kralj Čarls III (75) jutros je napustio London i vratio se na imanje u Sandringamu, ali još uvek se ne zna tačan razlog njegovog brzog povratka.

Nakon saopštenja da se juče hitno vratio u London, već jutros je napustio glavni grad i vratio se na rezidenciju, gde se nalazi njegov sin Vilijam, Kejt Midlton i unuci.

Podsetimo, kralj Čarls je juče helikopterom sleteo u "Clarendon House" nakon nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana odmora u Norfolku.

U subotu se prvi put obratio javnosti i zahvalio se na podršci. Takođe je rekao da ga raduje što je njegovo iskustvo uticalo na ljude da odu da se pregledaju. Najavio je odlaganje svih javnih dužnosti dok se leči od nespecifičnog raka koji su lekari otkrili tokom tretmana benigno uvećane prostate.

Kraljica Kamila je nastavila sa svojim kraljevskim obavezama i prošle nedelje izjavila da njen suprug dobro podnosi okolnosti. Kralj, koji je prošle nedelje prošao kroz prvi ciklus lečenja od raka, bio je "veoma dirnut" svim porukama podrške koje je dobio od javnosti, piše Dejli Mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kralj Čarls napustio London

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2024

Kralj Čarls III (75) jutros je napustio London i vratio se na imanje u u Norfolku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.