Konte tvrdi da nije kriv zbog Matića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte tvrdi da nije kriv zbog Matića

Menadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da nije želeo da se odrekne srpskog reprezentativca Nemanje Matića, koji je pre nekoliko dana napustio London i preselio se u Mančester Junajted.

- Nisam kriv, morate da pitate upravu zašto je odlučila da proda Matića jednom od najvećih rivala - rekao je Konte na konferenciji za medije uoči starta sezone protiv Arsenala za trofej Komjuniti šild. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Konte uoči nove sezone, u kojoj će za razliku od prošle ekipa igrati i u Ligi šampiona, ima praktično samo trojicu veznih igrača - Fabregasa, Kantea i Bakajoka.

- Bez dileme, sledeća sezona biće najteža u mojoj karijeri - poručio je Italijan.

Matić je prešao u Junajted za 45 miliona evra i postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

On će na Old Trafordu ponovo sarađivati sa Žoze Murinjom, koji ga je prethodno i doveo u Čelsi iz Benfike.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.