Konačno: Pantić je Čelsijev!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Pantić je Čelsijev!

“Veoma sam srećan što sam postao igrač Čelsija, šampiona Engleske. Nadam se da ću u Viteseu ove sezone pokazati koliko vredim. Čast mi je što oba kluba veruju u moje kvalitete“, rekao je Pantić za sajt Čelsija

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Danilo Pantić, kojem je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Partizanom, zvanično je postao fudbaler Čelsija.

Londonski klub potvrdio je ovu informaciju na svom sajtu, kao i to da će Pantić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << narednih godinu dana igrati na pozajmici u holandskom Viteseu.

“Veoma sam srećan što sam postao igrač Čelsija, šampiona Engleske. Nadam se da ću u Viteseu ove sezone pokazati koliko vredim. Čast mi je što oba kluba veruju u moje kvalitete“, rekao je Pantić za sajt Čelsija.

Prošle sezone Pantić je za ekipu Partizana odigrao 13 utakmica i postigao jedan gol. U drugom delu sezone trenirao je odvojeno od ostatka ekipe jer nije želeo da potpiše novi ugovor.

Zbog toga nije bio ni deo omladinske reprezentacije Srbije koja je prošlog meseca osvojila titulu svetskog prvaka pobedom nad Brazilom na turniru koji je odigran na Novom Zelandu.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saga je završena: Pantić je Čelsijev

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Danilo Pantić, kojem je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Partizanom, zvanično je postao fudbaler Čelsija...Londonski klub potvrdio je ovu informaciju na svom sajtu, kao i to da će Pantić narednih godinu dana igrati na pozajmici u holandskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.