Kompanija iz Londona kupuje Rijeku! Iza nje stoji aktuelni predsednik?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija iz Londona kupuje Rijeku! Iza nje stoji aktuelni predsednik?

Veliki dani za hrvatskog šampiona

Fudbalski klub Rijeka nalazi se na pragu velikih promena! Tačnije - važeći hrvatski šampion uskoro bi trebalo da dobije novog vlasnika!

Prema informacijama koje stižu iz Hrvatske, aktuelni većinski klupski vlasnik Gabrijele Volpi odlučio je da posle pet godina proda svojih 70 odsto udela u klubu (preostalih 30 odsto je u vlasništvu grada), a ime kupca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je već poznato. U pitanju je novoformirana kompanija sa sedištem u Londonu, a prema informacijama hrvatskog portala Index iza nje navodno stoji aktuelni predsednik Rijeke Damir Mišković.

Kako se navodi, Mišković je već obavestio Skupštinu grada da odustane od kupovine 70 odsto deonica čijih je vlasnik pomenuti italijanski biznismen s nigerijskim korenima.

Aktuelna dokumentacija kaže da je vrednost NK Rijeka nešto ispod 11.000.000 evra, dok je kompanija iz Londona za Volpijevih 70 odsto plati oko 7.700.000 evra.

Sve će biti poznato u narednim danima.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.