Koliko će Hari ostati u Londonu na istorijski dan? Članovi porodice će odahnuti, a naročito ona

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 16:37

Koliko će Hari ostati u Londonu na istorijski dan? "Članovi porodice će odahnuti, a naročito ona"

Pomislite da ne može gore u odnosu princa Harija i kraljevske britanske porodice, a onda se saznaju novi detalji. danima se priča da predstojeće krunisanje Čarlsa III neće biti šansa pomirenja odbeglog princa i dvora, a sada se zna i koliko će tačno ostati u Londonu.

Princ Hari boraviće 24 sata u Velikoj Britaniji gde dolazi zbog krunisanja Čarlsa II i Kamile, koje će biti upriličeno šestog maja u Vestminsterskoj opatiji Londonu. Događaj će početi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 11 časova, trajaće dva sata, a on će odmah po završetku ceremonije krenuti putem Kalifornije. Istog dana si njega i Megan Markl Arči Harison proslaviće četvrti rođendan pa on ne želi da propusti slavlje.

Pitanje je zbog čega Megan ne dolazi (zaista) iako je više nego jasno da su razlog narušeni odnosi nje i dvora (još detalja u nastavku). Užurbanost princa Harija upućuje na to da razmirice između njega i dvora nisu razrešene, iako je Bakingemska palata radosno najavila njegov dolazak, i uveliko se pisalo da je Čarls III presrećan što će sinovi biti uz njega na tako važan dan.

Satnicu princa Harija donosi britanski San, a o tome piše i Dejli mejl koji navodi i sledeće reči izvora: "Čarls će biti presrećan. Ostali članovi porodice odahnuće što Megan neće biti tamo, njen dolazak bi bio naročito neprijatan za Kejt".

Princ Hari dolazi u London prvi put nakon što su početkom godine objavljeni memoari "Spare" u kojima je izneo niz oštrih reči o porodici. Odnos Kejt i Megan ide linijom toplo-hladno od početka njene veze sa britanskim princem i mnogo problema se uporno gura pod tepih.

Porodica Megan Markl snimila je dokumentarac o njoj, koji stiže kao "kontraudarac" njenim namerama da ima što besprekorniji imidž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.