Kolašinac spreman

Izvor: RTS, 17.Jul.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac spreman

Bacač kugle Asmir Kolašinac sa optimizmom dočekuje početak Olimpijskih igara. "Odradio sam pripreme bolje nego što sam očekivao, pa se nadam da ću u Londonu to i pokazati. U godinama koje predstoje, očekujem da ispišem lepe stranice atletske istorije", poručio reprezentativac Srbije.

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac rekao je da se u svom rodnom gradu Sjenici kvalitetno pripremao za predstojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijske igre u Londonu i da očekuje da će to potvrditi na sportskom borilištu.

"Odradio sam pripreme bolje nego što sam očekivao, pa se nadam da ću u Londonu to i pokazati. U godinama koje predstoje, očekujem da ispišem lepe stranice atletske istorije", rekao je Kolašinac radiju Sto plus.

Olimpijske kvalifikacije u bacanju kugle održaće se 3. avgusta u 9.00, dok je finale istog dana u 21.00.

Osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju je istakao da mu puno znači podrška cele Sjenice, gde je u ponedeljak uveče u njegovu čast priređen kulturno - umetnički program.

"Presrećan sam, a osećam se možda i lepše nego kada sam u Helsinkiju primao medalju", naveo je Kolašinac.

Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović rekao je da je Asmir Kolašinac "sportista na koga mladi treba da se ugledaju".

"Retko koji Sjeničak je bio zvezda u evropskim okvirima, pa zato imamo čast da je Asmir naš sugrađanin. Za nas je on šampion, bez obzira na rezultat na predstojećim Olimpijskim igrama", istakao je Mujović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolašinac: Pokazaću u Londonu kako sam se spremio u Sjenici

Izvor: Sportal.rs, 17.Jul.2012

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac rekao je da se u svom rodnom gradu Sjenici kvalitetno pripremao za predstojeće Olimpijske igre u Londonu i da očekuje da će to potvrditi na sportskom borilištu.

Nastavak na Sportal.rs...

Šešum: Jedva čekamo da Olimpijske igre počnu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jul.2012, 17:42

Reprezentativac Srbije Žarko Šešum rekao je da je zadovoljan pripremama za Olimpijske igre i istakao da svi u ekipi jedva čekaju početak najvećeg sportskog događaja na svetu.. – Dobro radimo i treniramo. Željno iščekujemo početak OI. I dalje se odvija borba u našem kolektivu za tih 15 mesta....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.