Kolašinac potpisao!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac potpisao!

Kako prenose mediji u Nemačkoj, bosanskohercegovački reprezentativac pronašao je novi angažman.

Izgleda da je gotovo, fudbaler Šalkea Sead Kolašinac je odlučio da karijeru nastavi u Londonu.

On je navodno potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom, kom će se pridružiti ovog leta po isteku ugovora sa klubom iz Gelzenkirhena.

O ovome se već neko vreme piše, "Tobdžije" su odavno pokazale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << interesovanje za Kolašinca, posebno jer ostaje bez angažmana, kako je rešio da ne produži saradnju sa Šalkeom.

Poznato je i da su za njegove usluge bili zainteresovani brojni evropski klubovi, među kojima je bio i italijanski Juventus, ali je nakon toga bilo pisanja da će Kolašinac definitivno u Premijer ligu, samo se postavljalo pitanje gde.

Arsenal je prvi stupio u kontakt sa njim, potom se pojavila priča da bi mogao da se preseli u Everton, dok je i Pep Gvardiola pokušao da ga odobrovolji da potpiše za Mančester siti.

Sam fudbaler je po svemu sudeći odlučio da se preseli na "Emirejts", moguće da je odluku doneo nakon pobede Arsenala protiv Stouka, kojom se četa Arsena Vengera dodatno približila plasmanu u Ligu šampiona.

Arsenal hrli ka Ligi šampiona https://t.co/69bjecUVbw

— Sportske.net (@sportske) 13. мај 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisano! Kolašinac u Arsenalu za 35.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2017, 08:35

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupaće u Londonu u narednih pet godina..Dileme više nema, Sead Kolašinac (23) potpisao je petogodišnji ugovor sa Arsenalom i postao jedan od najplaćenijih fudbalera ovoga kluba. Po mnogima najbolji levi bek u Bundesligi ove sezone karijeru sigurno nastavlja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kolašinac izabrao Arsenal

Izvor: B92, 14.Maj.2017

Reprezentativac BiH Sead Kolašinac karijeru će nastaviti u londonskom Arsenalu, tvrdi jedan nemački novinar...Rafael Vajsveg je preneo informaciju da je bek Šalkea potpisao potpisao petogodišnji ugovor sa "tobdžijama"...Kolašincu na kraju sezone ističe ugovor sa Šalkeom, a navodno je imao ponude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.