Ko to za sekund posla dobija pet miliona funti?!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to za sekund posla dobija pet miliona funti?!

Jedan šoping centar u Londonu platiće poznatoj pevačici pet miliona funti za pojavljivanje na ceremoniji uključivanja prazničnog osvetljenja?!

Rijana će dobiti neverovatan honorar za "posao" koji će trajati bukvalno sekund. Sve što pevačica sa Barbadosa treba da uradi je da se pojavi, pritisne dugme koje pali svetlo, nasmeši se fotografima i pokupi honorar od pet miliona."Vestfild" šoping centar ne štedi pare kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je u pitanju dekoracija uoči Božića i Nove godine, pa svake godine angažuje neku poznatu ličnost da upali lampice koje ukrašavaju zgradu.Prošle godine, dugme je pritisnuo Džastin Biber, a godinu dana pre toga Rijana je to prvi put uradila."Oduševljena je što ponovo ima čast da upali lampice, a naravno, neće joj 'teško pasti' ni astronomski honorar", rekao je izvor blizak pevačici.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana dobija pet miliona funti da pritisne dugme

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2012

Jedan šoping centar u Londonu platiće Rijani pet miliona funti da se pojavi na ceremoniji uključivanja prazničnog osvetljenja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.